Γεια σας και πάλι,

Αυτός ο οδηγός θα εξηγήσει σε βάθος τους μηχανισμούς των Ειδικών Στατιστικών στο Legacy of Discord.
Μπορείτε να λάβετε το Υπολογιστικό Φύλλο Ειδικών Στατιστικών σε αυτήν την διεύθυνση: https://gofile.io/?c=QVLOgo

Δοκιμές

Λάβετε υπόψη ότι οι παρακάτω πληροφορίες δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα από την GTA, αλλά είναι μια μάλλον γενναία προσπάθεια από εμένα να εξηγήσω μαθηματικά πώς υπολογίζονται τα Ειδικά Στατιστικά στοιχεία.
Όλοι οι τύποι που παρουσιάζονται παρακάτω αποδεικνύονται από τη δοκιμή διαφορετικών χαρακτήρων για χιλιάδες επιθέσεις που στοχεύουν ο ένας στον άλλο. Η διαδικασία επαλήθευσης περιελάμβανε τη συγκέντρωση πολλών συμβατών τύπων και μόνο ένας από αυτούς θα έπρεπε να είναι σωστός.
Για να βρούμε την αληθινή φόρμουλα, έπρεπε να ελέγξουμε ότι όλα τα στατιστικά από τις χιλιάδες επιθέσεις, ταιριάζουν με τα ποσοστά που δίδονται από έναν από τους συμβατούς τύπους, ο οποίος θα ήταν προφανώς ο σωστός.

Πολλές από τις δοκιμές συνέβησαν με μονομαχίες με τους παρακάτω χαρακτήρες:

Η ιδιαιτερότητα των στατιστικών τους μας επιτρέπει να φτάσουμε στα συμπεράσματά μας ταχύτερα. Και ναι, αυτή η κοπέλα έχει Elysios!
Οι δοκιμές αποτελούνται από περίπου 50 μονομαχίες μεταξύ των παραπάνω, με περίπου 172 επιθέσεις σε κάθε αγώνα.

Εκτός από αυτούς τους χαρακτήρες, καταγράψαμε επίσης 15 κλιπ χαρακτήρων διαφόρων BR και Ειδικών Στατιστικών, για να αποδείξουμε ότι οι τύποι μας είναι πράγματι σωστοί σε διάφορα σενάρια.
Λάβετε υπόψη ότι για συνολικά 66 βίντεο που καταγράφηκαν, μερικά από αυτά ήταν 2 λεπτά, άλλα 5 και άλλα 15 λεπτά το καθένα.
Έπρεπε να σταματήσουμε κάθε δευτερόλεπτο μόνο για να καταγράψουμε εάν ο χαρακτήρας έκανε Hit, Dodge, Block, Critical και τα λοιπά.

Ήταν μια μακρά και επίπονη διαδικασία, αλλά έδωσε τα σωστά αποτελέσματα στο τέλος.

Τα Ειδικά Στατιστικά

Τα Ειδικά Στατιστικά (ή 6-d στατιστικά) αποτελούνται από 6 στατιστικά στοιχεία, τα οποία εμφανίζονται στην οθόνη χαρακτήρα.
Αυτά είναι: Hit, Dodge, Pierce, Block, Critical και Resilience. Όταν πατήσετε στο κουμπί “Στατιστικά στοιχεία” στο μενού χαρακτήρων στην καρτέλα “Πληροφορίες”, μπορείτε να διαβάσετε μια γρήγορη εξήγηση για κάθε στατιστικό στοιχείο του παιχνιδιού. Τα Ειδικά Στατιστικά εξηγούνται και στο τέλος.

Για τον συγκεκριμένο οδηγό, να έχετε υπ’ όψιν οτι οι παρακάτω ορισμοί στην Αγγλική μεταφράζονται ως εξής:
Hit: Χτύπημα
Dodge: Αποφυγή επίθεσης
Pierce: Τρύπημα
Block: Μπλοκάρισμα επίθεσης (μείωση ζημιάς 50%)
Critical: Κρίσιμο χτύπημα
Resilience: Αποφυγή Κρίσιμου χτυπήματος
Dodge Factor: Παράγοντας Αποφυγής
Block Factor: Παράγοντας Μπλόκ
Dodge Ratio: Αναλογία Αποφυγής
Block Ratio: Αναλογία Μπλόκ
Agility: Ευκινισία (λέξη που περιγράφει την αναλογία των χαρακτήρων Dodge και Block σε σύγκριση με του αντιπάλου το Hit και Pierce)


Δεν εξηγείται μόνο η στατιστική του Block. Το Block αυξάνει την πιθανότητα να εμποδίσει την επίθεση του εχθρού και να λάβει λιγότερη ζημιά από το κανονικό.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Block μειώνει την εισερχόμενη ζημιά κατά 50%.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Όταν μπλοκάρεις, αυτό δεν σημαίνει ότι ο αντίπαλός σας δεν έκανε Κριτική επίθεση (Critical). Θα μειωθεί παρόλα αυτά το μισό της κρίσιμης ζημιάς του, αλλά η οθόνη δεν θα δείξει ποτέ ότι ήταν ένα Crit, θα γράψει απλώς ”Block”.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 3: Τα Elemental Hits μπορεί να είναι και Criticals! Αλλά ποτέ δεν θα γράψουν Critical στην οθόνη. Θα εμφανίζονται πάντοτε ως αυξημένες ζημίες από τους πυροκροτητές Frost, Fire ή Lightning.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 4: Υπάρχει ένα κρυφό στατιστικό που ονομάζεται ” Elemental Trigger ” και δεν έχει καμία σχέση με την πιθανότητα ενεργοποίησης μαγικής ζημιάς των ικανοτήτων σας. Είναι η εγγενής πιθανότητα ενεργοποίησης μαγικής ζημιάς ενός χαρακτήρα από τις κανονικές επιθέσεις.

Όλοι μας είχαμε την ιδέα ότι τα Ειδικά Στατιστικά δρουν ως μεσολαβητής σε μάχες PvP, για να καθορίσουν τις πιθανότητες που έχει ένας χαρακτήρας στο Hit, Pierce, Block, Dodge, Critical ή Resilience.

Αυτό που δεν εξηγείται καλά είναι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για αυτά τα στατιστικά στοιχεία να καθοριστούν αν δεν υπάρχει αντίπαλος για να συγκριθεί με τα δικά σας.

Αυτό που σημαίνει η παραπάνω πρόταση είναι ότι δεν μπορείτε απλώς να παρακολουθήσετε την οθόνη χαρακτήρα σας και να πείτε “Έχω 38% πιθανότητα να κάνω Critical”. Όλα τα ποσοστά από τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία που προστίθενται στον χαρακτήρα σας είναι δυναμικά και καθορίζονται τελικά μόνο έχοντας έναν αντίπαλο απέναντι σας, μετρώντας τα Ειδικά Στατιστικά σας με τα δικά του.

 

Το BR δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο στον καθορισμό της πιθανότητας ενός Ειδικού Στατιστικού για έναν χαρακτήρα. Ακόμα κι αν ένας παίκτης είναι 10 δισεκατομμύρια BR κάτω από έναν άλλο, αλλά το Resilience του είναι υψηλότερο από το Critical του άλλου, τότε οι πιθανότητες του υψηλότερου παίκτη σε BR να κάνει Critical είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πιθανότητες των Ειδικών Στατιστικών δεν μπορούν να τροποποιηθούν από άλλους παράγοντες. Παραδείγματα αυτών είναι: το σετ λυκόφωτος (Twilight Set), τα ταλέντα, η λειτουργία εξοπλισμού Awaken και πολλά άλλα, τα οποία έχουν ορισμένα παραδείγματα που αλλάζουν ενεργά τις πιθανότητες των ειδικών στατιστικών κάποιου παίχτη.

 

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τα Ειδικά Στατιστικά, το οποίο δεν είναι γνωστό, είναι ότι το ίδιο το παιχνίδι δεν κάνει 6 + 6 υπολογισμούς (6 ανά χαρακτήρα, 1 για κάθε ειδικό του) όταν προσπαθεί να καθορίσει την πιθανότητα κάθε ειδικού stat όταν δύο χαρακτήρες μάχονται.

Ακριβώς όπως τα κρυφά στατιστικά, όπου το DR% και το CDR% δρουν μόνο ως μεταβλητές αντιστάθμισης (ή μειωτές) στους υπολογισμούς ED% και CD%, το ίδιο συμβαίνει με τα Ειδικά Στατιστικά.

 

Επομένως, το παιχνίδι λαμβάνει υπόψη τους 3 ακόλουθους υπολογισμούς ανά χαρακτήρα όταν προσπαθεί να καθορίσει την πιθανότητα των Ειδικών Στατιστικών:

  1. Το Dodge μου ενάντια στο Hit του εχθρού
  2. Το Block μου ενάντια στο Pierce του εχθρού
  3. Το Critical μου ενάντια στου εχθρού το Resilience

 

Το παιχνίδι, για παράδειγμα, δεν λαμβάνει υπόψη το «Hit μου ενάντια στο Dodge του αντιπάλου». Αλλά λαμβάνει υπόψη του το «Dodge του ενάντια στο Hit μου», για να καθορίσει προφανώς την πιθανότητα Dodge του αντιπάλου εναντίον μου.

Με αυτό στο μυαλό, μπορούμε να καθορίσουμε τα Dodge, Block και Critical ως τα Πρωταρχικά Ειδικά Στατιστικά και το Hit, Pierce και Resilience ως Συμπληρωματικά Ειδικά Στατιστικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο τα Πρωταρχικά όσο και τα Συμπληρωματικά Ειδικά Στατιστικά είναι εξίσου σημαντικά, και οι λέξεις αυτές είναι απλές ονομασίες που δίνονται σε αυτά για χάρη αυτού του οδηγού, για να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο το παιχνίδι υπολογίζει αυτά τα στατιστικά.

 

Εφόσον έχουν τεθεί τα θεμέλια σχετικά με τον υπολογισμό Ειδικών Στατιστικών, μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε στην ανάλυση των τύπων για αυτούς τους υπολογισμούς.

Ο τύπος για τα Ειδικά Στατιστικά έχει ως εξής:

 

(myPrimarySpecial-enemyComplementarySpecial) / (myPrimarySpecial + 10000)

Παράδειγμα: (myDodge-enemyHit) / (myDodge + 10000)

 

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όταν το αποτέλεσμα είναι μικρότερο από 0, γίνεται αμέσως 0.

 

Η προσθήκη “+ 10000” είναι αυτό που καθιστά αδύνατη οποιαδήποτε ειδική στατιστική να φτάσει σε καθαρή τιμή 100%. Μπορεί να φτάσει μέχρι και 99. **, αλλά ποτέ δεν φτάνει το 100%.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ποσοστό, οπότε αν η τιμή που βρέθηκε είναι 0,59, τότε πολλαπλασιάζετε με το 100 και βρίσκετε 59%.

Για να εμβαθύνουμε στο θέμα, ας αρχίσουμε να συγκρίνουμε τους παρακάτω δύο χαρακτήρες:

Τώρα, αν προσπαθήσουμε να πάρουμε το Hit της Sorceress και να αφαιρέσουμε το Dodge του Bladedancer από αυτό, η Μάγισσα θα είχε αρνητικές τιμές στο Hit, με αποτέλεσμα να έχει 0% να χτυπήσει!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μόνο τα Πρωταρχικά στατιστικά ενεργοποιούν τον υπολογισμό και τα Συμπληρωματικά στατιστικά λειτουργούν ως μειωτές σε αυτά.

 

Σύμφωνα με τα παραπάνω στατιστικά, θα υπολογίσουμε την πιθανότητα Dodge που έχει ο Bladedancer εναντίον του Hit της Sorceress:

(806537-743634) / (806537 + 10000) = 62903/816537 = 0,077 => 7,7% Dodge

 

Σωστά, τώρα έχουμε έναν αριθμό, ένα ποσοστό. Μπορούμε τώρα να υποθέσουμε ότι ο Bladedancer αποφεύγει το 7,7% των επιθέσεων. Αλλά είναι όντως αυτό που πραγματικά συμβαίνει;

 

Μετά από πολυάριθμες δοκιμές, έχω ανακαλύψει ότι ο αριθμός αυτός απέχει κατά πολύ από την πραγματική πιθανότητα του Dodge στην περίπτωση αυτή.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν περισσότεροι υπολογισμοί και περισσότερες μεταβλητές που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να βρεθεί η πραγματική πιθανότητα Dodge ή Block.

 

Η δοκιμή των χαρακτήρων που εμφανίζονται στο πάνω μέρος αυτού του οδηγού, μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η πιθανότητα να χτυπήσει κάποιος έναν χαρακτήρα εξαρτάται από τις κατανεμημένες τιμές των στατιστικών στοιχείων Dodge και Block του εχθρού.

Εν ολίγοις, οι στατιστικές Dodge και Block κατανέμονται δυναμικά με βάση την αναλογία του Dodge και του Block ενός χαρακτήρα, δημιουργώντας μια νέα μεταβλητή στατιστική που θα ονομάσουμε Agility (Ευκινησία).

 

Επομένως, ο παραπάνω τύπος δεν βρίσκει την πραγματική πιθανότητα του Dodge ή Block ενός χαρακτήρα, αλλά μας δίνει έναν παράγοντα (σε %) αυτών των στατιστικών που προσπαθούμε να υπολογίσουμε.

Η Ευκινησία (Agility) είναι η λέξη που περιγράφει την αναλογία των χαρακτήρων Dodge και Block σε σύγκριση με του αντιπάλου το Hit και Pierce.

 

Ο τύπος του Agility έχει ως εξής:

 

(παράγοντας Dodge μου + παράγοντας Block μου) / 2

 

Τελικά το παιχνίδι διατηρεί το μισό της πιθανότητας του Hit για το στατιστικό αποφυγής (dodge), και το άλλο μισό για το στατιστικό μπλοκ (block).

Εάν ο παράγοντας Dodge είναι 76%, αλλά ο παράγοντας Block είναι 0%, δεν θα αποφύγετε επιθέσεις το 76% των περιστάσεων, αλλά (76% + 0%) / 2 = 38%.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η παραπάνω δήλωση μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το Block and Dodge θα πρέπει να διανέμονται με όσο γίνεται ίσες αναλογίες για να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ένα επιθυμητό σημείο ανάλογα αν θέλουμε να κάνουμε Dodge ή Block πιο συχνά, γιατί κάθε ένα από αυτά τα στατιστικά στοιχεία επηρεάζει την πιθανότητα που συμβαίνει στο μισό και όταν υστερούμε σε ένα απ’ αυτά επηρεάζει την πιθανότητα του άλλου.

Φυσικά, ακόμα και αν τα στατιστικά αποφυγής και μπλοκ είναι λίγο πολύ ίσα, θα υπάρχει πάντα ο αντίπαλος που αντιμετωπίζετε, όπου τα στατιστικά Pierce και Hit του ενδέχονται να αλλάξουν την εξίσωση με άλλους τρόπους.

 

Το Critical δεν υπολογίζεται με τον ίδιο τρόπο, είναι πιο απλό επειδή δεν έχει κανένα άλλο στατιστικό να επηρεάζει την πιθανότητά του.

Αν μπορούμε να βρούμε την πραγματική πιθανότητα να χτυπήσουμε, ο παράγοντας Critical μπορεί να πολλαπλασιαστεί με την πιθανότητα του Hit για να βρούμε την πραγματική πιθανότητα Critical βάση του ποσοστού Hit.

 

Η πιθανότητα Hit ενός χαρακτήρα βρίσκεται ως εξής:

 

100% – εχθρικό Agility

 

Αν, για παράδειγμα, ο εχθρός μας έχει Agility 23%, η συνολική μας πιθανότητα να τον χτυπήσουμε είναι 100-23% = 77%.

Και αν το Critical μας είναι 8%, αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε Critical για το 8% των 77% των επιθέσεών μας (πραγματική πιθανότητα Critical: 8% * 77% = 6,16%).

 

Έτσι, ο πραγματικός τύπος του Critical είναι ο εξής:

 

((100% – εχθρικό Agility) + εχθρικό Block%) * παράγοντας Critical μου

 

Προσθέτουμε τον παράγοντα Block του εχθρού, επειδή τα μπλοκαρισμένα χτυπήματα μπορούν επίσης να είναι Critical, παρόλο που δεν θα φανούν ποτέ στην μάχη σαν Criticals.

 

Αναλογίες Dodge και Block

 

Εάν συγκρίνετε έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα με έναν αδύναμο, θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να έχει 97% Dodge Factor (παράγοντα Αποφυγής) και 95% Factor Block (παράγοντα Μπλόκ), οπότε πώς καθορίζει το παιχνίδι αν αποφύγετε ή μπλοκάρετε μια επίθεση, αφού και τα δύο είναι κοντά στο 100%;

Για αυτόν τον υπολογισμό, είναι και ο λόγος που πρέπει επίσης να βρούμε τις αναλογίες Dodge και Block του χαρακτήρα.

Αυτά θα καθορίσουν ποια στατιστική έχει προτεραιότητα λαμβάνοντας υπόψη την εξάπλωση του Dodge και Block στον χαρακτήρα σας και στη συνέχεια μειώνοντας του αντιπάλου το Hit και Pierce.

 

Η αναλογία Dodge βρίσκεται ως εξής:

(το Dodge μου – εχθρικό Hit) / ((το Dodge μου-εχθρικό Hit) + (το Block μου-εχθρικό Pierce))

 

Η αναλογία Block βρίσκεται ως εξής:

(το Block μου – εχθρικό Pierce) / ((το Block μου-εχθρικό Pierce) + (το Dodge μου-εχθρικό Hit))

 

Εάν τα αποτελέσματα των παραπάνω είναι πάνω από 1, γίνονται αμέσως 1.

Αν τα αποτελέσματα των παραπάνω είναι μικρότερα από 0, γίνονται αμέσως 0.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ποσοστό, οπότε αν η τιμή που βρέθηκε είναι 0,59, τότε πολλαπλασιάζετε με το 100 και βρίσκετε 59%.

 

Τώρα που γνωρίζουμε τα Dodge και Block Ratios (αναλογίες), μπορούμε να βρούμε την πραγματική πιθανότητα Dodge και Block ενός χαρακτήρα, πολλαπλασιάζοντας το καθένα με την Agility του χαρακτήρα, ως εξής:

 

Πραγματική πιθανότητα Dodge:

το Agility μου * αναλογία Dodge μου

 

Πραγματική πιθανότητα Block:

Το Agility μου * αναλογία Block μου

Υπολογιστικό Φύλλο Ειδικών Στατιστικών

 

Δεν θα σας κουράσω πλέον με φόρμουλες, καθώς πλησιάζουμε σχεδόν το τέλος του ταξιδιού γι’ αυτόν τον οδηγό.

 

Με όλη αυτή τη γνώση, έχω συντάξει ένα πολύ βολικό εργαλείο που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση χωρίς να χρειαστείτε ένα κομμάτι χαρτί και ένα στυλό κάθε φορά που θέλετε να υπολογίσετε τα Ειδικά Στατιστικά σας εναντίον του αντιπάλου.

 

Μπορείτε να λάβετε τον Υπολογιστή Ειδικών Στατιστικών παρακάτω σε αυτήν την διεύθυνση: https://gofile.io/?c=QVLOgo

Μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνο τα έγχρωμα κουτιά.

 

Παρουσίαση του Υπολογιστικού Φύλλου

Ας προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το εργαλείο για να μετρήσουμε τα Ειδικά Στατιστικά των δύο αντιπάλων μαζί και να βρούμε τις ιδιαίτερες πιθανότητές τους εναντίον του άλλου.

Για τους σκοπούς του παρόντος οδηγού, ο υπολογισμός θα περιλαμβάνει το Loki του server EU-782 και τον Davidmage του server EU-444, παρουσιάζοντας τα Ειδικά Στατιστικά τους από τις 07/03/2018.

Αυτοί οι δύο χαρακτήρες ήταν μεταξύ των καλύτερων στην Ευρώπη, έχοντας όχι μόνο υψηλή πρόοδο στο BR αλλά και τεράστια ποσά Ειδικών και Κρυφών στατιστικών σε σύγκριση με άλλους παίκτες υψηλής BR την τότε εποχή.

Μην ξεγελιέστε από τη διαφορά BR. Ο Loki είναι ένας νεότερος παίκτης, αλλά η επένδυση στο χαρακτήρα του είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τον χρόνο που είναι εν ενεργεία.

Ωστόσο, ο Davidmage είναι ένας παλαιότερος χαρακτήρας και παρόλο που το BR του μπορεί να φαίνεται μικρότερο, το Ειδικά και Κρυφά στατιστικά του είναι αρκετά δυνατά.

Βάζοντας τα ειδικά τους στατιστικά στο φύλλο, μπορούμε να δούμε ότι η πιθανότητα Hit του Loki έναντι του Davidmage είναι 93,91%, και η πιθανότητα του Davidmage να χτυπήσει τον Loki είναι 97,38%

Από αυτά τα Hits, ο Loki θα κάνει Critical σε ποσοστό 6,93%, ενώ ο Davidmage θα έχει 13,29% πιθανότητα για Critical.

Ο Loki έχει 0% να αποφύγει (dodge) κατά τη διάρκεια του αγώνα τους, οπότε δεν θα δει κανένα «Dodge» στην οθόνη του. Η πιθανότητα να μπλοκάρει είναι 2,62%.

Ο Davidmage έχει επίσης κάποια πιθανότητα για μπλοκ και μπορεί να μπλοκάρει το 6,09% των επιθέσεων του Loki. Η πιθανότητα του Dodge έναντι του Loki είναι επίσης 0%.

 

Συμπεράσματα

 

Τώρα, να έχετε κατά νου ότι οι παραπάνω υπολογισμοί λαμβάνουν αποκλειστικά υπόψη την κατανομή των Ειδικών Στατιστικών κάθε χαρακτήρα.

Αν, για παράδειγμα, ένας χαρακτήρας έχει 0% στο Dodge έναντι άλλου, ΔΕΝ σημαίνει ότι ποτέ δεν θα δει ένα Dodge στην οθόνη του, και αυτό συμβαίνει επειδή τα Ειδικά Στατιστικά και οι πιθανότητες του κάθε χαρακτήρα μεταβάλλονται επίσης δυναμικά από τα ταλέντα, στοιχεία ικανοτήτων, χαρακτηριστικά κ.λπ.

Για παράδειγμα, τα ταλέντα αυτά μπορούν να αλλάξουν αυτά τα στατιστικά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, μετά την απόκτηση των αντίστοιχων ικανοτήτων:

Όταν προσπαθείτε να δοκιμάσετε αυτό το υπολογιστικό φύλλο, λάβετε υπόψη όλες τις παραμέτρους που εμπλέκονται, προτού προβείτε στην υπόθεση ότι δίνει λάθος αποτελέσματα.

Το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών έγιναν με χαρακτήρες που δεν έχουν πλεονεκτήματα στα Ειδικά Στατιστικά μέσω άλλων χαρακτηριστικών, αλλά αυτό μπορεί να μην συμβαίνει με τους χαρακτήρες σας.

 

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός θα βοηθήσει όλα τα μέλη της κοινότητας να ανακαλύψουν τις αδυναμίες του χαρακτήρα τους ενάντια σε κάποιον αντίπαλο που τους ανησυχεί. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στην ομάδα μας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ . Ή επικοινωνήστε με τους διαχειριστές του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο Facebook !